Omfugning af murværk

Er det blevet tid til omfugning af jeres murværk? Så kontakt MurerSpecialisten. Vi har mange årserfaring indenfor fugearbejde, og vi udfører vores arbejde professionelt og grundigt. 
En slidt og gammel facade er ikke kun skidt for helhedsindtrykket af jeres hus, den kan også være medvirkende til skader i murværket og i sidste ende skader på jeres hus både udvendigt og indvendigt. 
Derfor er det rigtig vigtigt at vedligeholde sit murværk. Det gøres, ved at tjekke fugerne i murværket, og ved at udskifte fuger og mursten, som ikke er tætte og holdbare. Kombinationen af det danske vejr med regn, frost og fugt er ideel for fugtskader, og de opstår markant hurtigere, når murværket ikke er tæt. 
Derfor vil man i murværk med nedslidte fuger udskrabe de gamle fuger, og derefter lave nye holdbare fuger der sikrer huset mod skader. Man udskifter de murstene der er slidte/revnede med nye.
MurerSpecialisten sørger for, at efterlade jeres mur flot og holdbar og ikke mindst solid.

Omfugning af hus

Har I brug for vejledning i forbindelsen med renovering af jeres husfacade, giver MurerSpecialisten gerne professionel rådgivning, der sikrer jer de bedste løsninger.  Vi bruger altid kun de bedste materialer, og vores murere benytter kun professionelt murerværktøj.  

Kontakt os i dag for at få en pris på omfugning af murværk, og takker I ja til vores tilbud kommer vores murere hurtigst muligt og starter arbejdet.  VI har hurtig responstid og klarer opgaven rettidigt.

Fugning af murværk er ikke kun for at holde fugten ude. Der kan også være problemer med murbier ved solvendte murflader, som graver gange i den svage kalkmørtel. Dem skaffer vi jer af med, ved at udskifte mørtlen og lave nye fuger.

Reparation af fuger i murværk

Hvis I, af den ene eller den anden grund, har brug for reparation af murværk hos jer, så er MurerSpecialisten jeres lokale fugemand. Vi sætter altid kvalitet og kundetilfredshed først, og vi hjælper kunder på hele Sjælland. 

Med nye fuger i murværk sikrer I jeres hus mod fugtskader, murbier og andre problematikker, og I fremtidssikrer jeres murværk.  Udover det, får I løftet jeres facades udseende og husets samlede helhedsindtryk.

Beskyt jeres murværk mod frostsprængninger og fugt, der opstår som følge af fugt, mos, alger og andre belægninger kan sætte sig fast og trænge ind til hulmuren i jeres hus. Det kan medføre større risiko for frost- og fugtskader, hvilket er rigtig skidt for husets indeklima.  

Reparation af fuger klares ved at man kradser de gamle fuger ud. Fugerne udfræses, så afstanden er den samme, og en ny fuge lægges med en murerske. Sidste skridt er at trykke fugerne hårdt, så man sikrer, at der ikke er luftlommer bag, og at de er tætte.

Lad MurerSpecialisten klare jeres opgave, og I er sikre på en kvalitetssikret løsning, som I vil sætte pris på i mange år frem. Vi udfører alt murerarbejde, så har I andre opgaver, er vi også klar til at hjælpe med dem.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en mureropgave som skal løses?

Vi kører på hele Sjælland

Tid til at skifte fuger?

Der er en række tegn på at mørtelfugerne i jeres facade er beskadiget. Det er ofte tydelige tegn som I selv kan få øje på.  I disse tilfælde bør I overveje omfugning af murværk mørtel:

  • Hvis fugerne kan kradses ud med spidse genstande
  • Hvis I har huller i fugerne (for eksempel fra murbier)
  • Hvis fugerne eller murstenene har revner 
  • Hvis der er steder, hvor fugen helt mangler eller smuldrer
  • Hvis der ses frostsprængninger på murstene
  • Hvis mørtlen ikke fylder mellemrummet mellem murstenene ud
  • Hvis fugerne er begyndt at smuldre og er porøse

Alle disse tilfælde betyder et svækket murværk, og betyder, at jeres facade ikke er fugtsikret. Det kan have store konsekvenser for jeres hus, og det bør laves hurtigst muligt.  

Kontakt MurerSpecialisten og vi tager et kig på dit murværk, giver et uforpligtende tilbud og kommer lige så snart I har godkendt. Kontakt os på 22149999 eller via formularen og få jeres tilbud i dag.

omfugning af murværk

Udfyld formular

Beskriv kort den opgave som ønskes udført, vedhæft evt. billeder for nemt at få et fastpris tilbud

Modtag uforpligtende tilbud

Kort tid efter indsendelse af formular modtager du et uforpligtende tilbud eller svar på din mail

MurerSpecialisten på vej

Kort efter kommer vores ekspert til undsætning og efterlader et fejlfrit resultat!

Opgaver vi ofte udfører
Badeværelse
Vi udfører diverse mureropgaver på badeværelser, såsom udskiftninger af fliser eller mørtelfuger mm.
Fliser / Klinker
Skal du have nye fliser eller klinker? eller skal du blot have repareret de gamle. Vi står klar til at hjælpe
Facaderenovering
Man bør ikke vente for længe med at udbedre skader på facade, da det kan forårsage yderligere skader.

Bliv ringet op

Vores telefon er åben mandag til fredag kl. 07:00 – 18:00.
Skal vi ringe en bestemt dag eller tidsrum, så skriv i kommentarfeltet