Murer i Roskilde

Vi er din murer i Roskilde, og vi står klar til at hjælpe dig med din mureropgave. Vi er specialister i enhver mureropgave, og kan blandt andet klare udskiftning/reparering af ødelagte fliser, facaderenovering og opsætning af helt nye fliser.

Har du lyst til at renovere køkkenet kan helt nye fliser være det, der fuldender renoveringen. Det kan ændre køkkenets udtryk fuldstændig, og er en stor del af moderniseringen af dit køkken.

Måske mørtlen mellem fliserne på badeværelset er begyndt at mørne, eller der er et par ødelagte fliser? Så kan vi udskifte mørtelfugerne og shine fliser op eller helt udskifte til nye.

Vil du forhøje husets værdi med en facaderenovering, så lad MurerSpecialisten give et tilbud på det. Vi kan klare forskellige slags facader og vi udskifter også gamle og slidte mursten samt krakeleret mørtel. Vi tør godt at garantere løsninger som du og dit hus kan sætte pris på i mange år frem.

Vi udfører mange andre opgaver end de ovennævnte, så tøv ikke med at kontakte os med din opgave. Vi elsker at hjælpe kunderne med deres problematikker, og vi ser frem til at levere en skræddersyet løsning på din opgave.

Dit lokale murerfirma

Vi er dit murerfirma Roskilde men vi kører på hele Sjælland. Vores dygtige murere har mange års erfaring, og kundetilfredshed er altid først prioritet. Desuden er kvalitet altid en topprioritet, når MurerSpecialisten er på en opgave! Vi bruger derfor kun de bedste materialer og de nyeste teknikker.

Kontakt os allerede i dag, og vores murermester Roskilde vil kontakte dig med et tilbud. Takker du ja kommer vi ud og udfører din opgave hurtigt og kvalitetssikret.

Udfyld formular

Beskriv kort den opgave som ønskes udført, vedhæft evt. billeder for nemt at få et fastpris tilbud

Modtag uforpligtende tilbud

Kort tid efter indsendelse af formular modtager du et uforpligtende tilbud eller svar på din mail

MurerSpecialisten på vej

Kort efter kommer vores ekspert til undsætning og efterlader et fejlfrit resultat!

Opgaver vi ofte udfører
Badeværelse
Vi udfører diverse mureropgaver på badeværelser, såsom udskiftninger af fliser eller mørtelfuger mm.
Fliser / Klinker
Skal du have nye fliser eller klinker? eller skal du blot have repareret de gamle. Vi står klar til at hjælpe
Facaderenovering
Man bør ikke vente for længe med at udbedre skader på facade, da det kan forårsage yderligere skader.

Bliv ringet op

Vores telefon er åben mandag til fredag kl. 07:00 – 18:00.
Skal vi ringe en bestemt dag eller tidsrum, så skriv i kommentarfeltet